Belysning

Belysning produkter

Sandvik nedljus

Sandvik nedljus

Armatur i gjuten aluminium. Bländfritt nedljus.

Ray

Ray

Ray Design: Lena Bergström 2008 Stilren konisk form med handslipade tunna skär.

Plafonder

Plafonder

Plafonder i flera storlekar, färger och mönster. Glas, metall eller akryl.

Vägglampor - Kristall

Vägglampor - Kristall

Vägglampor i glas och/eller kristall från Markslöjd.

Bordlampor - Kristall

Bordlampor - Kristall

Bordlampor i glas och/eller kristall från Markslöjd.

Voss

Voss

Armatur i gjuten aluminium, kan fås med flera varianter av ljusspridning.

Är du på jakt efter en ny belysning? I så fall har du kommit helt rätt. Här på alltombostad får du ett brett sortiment av belysningar i olika former samt prisklasser från olika företag. Samtliga produkter är av hög kvalitet och produceras av seriösa företag som är kunniga inom sitt område. På denna sida kan du även läsa olika artiklar kring detta ämne och låta dig inspireras. Vidare listas produktnyheter och olika tips och idéer till dig.

Det finns mängder av olika slags belysningar, i olika färger och storlekar. Hur en belysning ser ut beror helt på vad den ska ha för ändamål. Det finns både inomhusbelysning och utomhusbelysning. Mindre belysningar som endast fungerar som inredningsdetaljer eller för att ge hemmet en mysfaktor. De belysningar som ska lysa upp hela rum med ett starkt sken etc.

Vad du än ska använda din belysning till så är den oftast en central del av inredningen och används många gånger för att skapa variation samt för att ge rummet karaktär. Lampor som ser lyxiga ut tillför en lyxig och modern känsla medan de i gammaldags stuk kan ge en mysig och pittoresk känsla. Det handlar helt enkelt om vilken känsla du vill skapa i just ditt hem. Det kan vara en bra idé att investera i en dimmer då du själv kan reglera hur starkt ljusskenet ska vara.

Här nedan listas kompetenta företag som ägnar sig åt belysning i olika former. Det breda utbudet av produkter gör att du enkelt kan välja och vraka för att kunna köpa den belysning som passar bäst. När du har hittat något som du är intresserad av är det bara att klicka in på produkten för att läsa vart den finns att köpa samt övrig information.