Tvättställ & Handfat

Tvättställ & Handfat produkter

Att byta ut det gamla tvättstället eller handfatet kan göra enorm skillnad i badrummet. Om du samtidigt ser till att ditt nya badrumsporslin harmonierar med den övriga inredningen i badrummet kan du på nolltid njuta av att ha ett i praktiken helt nytt badrum. Vi spenderar mer och mer tid i badrummet och det skadar ju inte om du trivs så bra som möjligt!

Här på alltombostad.se får du inspiration genom reportage, gör det själv-artiklar, guider och konkreta tips. Genom att klicka på länkarna till våra relaterade kategorier Badrumstillbehör samt Badkar & Bubbelbadkar får du ytterligare inspiration när du vill göra förändringar i badrummet.

En tydlig trend inom badrumsporslin är runda former. Tvättställ och handfat får gärna vara runda och relativt djupa i stället för avlånga och grunda. Konformen blir till exempel mer populär för varje år. En annan trend är badrumsporslin i sten eller metall. Ett handfat eller tvättställ behöver absolut inte vara tillverkat i emaljerat porslin. Ytterligare en trend är inbyggda tvättställ som placeras i en infällning i badrumsmöbeln. Som du förstår har du många olika modeller att välja mellan. Det du ska tänka på är att ta hänsyn till rummets inredning med utgångspunkt från design, mått och placeringar. Tänk också på handfatets skötsel och renhållning.

Läs mer om företag inom tvättställ och handfat här nedan. Du kan också botanisera bland vårt urval av populära produkter inom tvättställ och handfat. För varje produkt finner du specifikationer om mått och material tillsammans med länkar till inköpsställen.