Timmerhus

Timmerhus produkter

Backa

Backa

BY:105.4 kvm
LY: 87.2 kvm

Bingsjö

Bingsjö

BY:73.3 kvm
LY:52.6 knm

Gärdsjö

Gärdsjö

BY:73.3 kvm
LY:52.6 knm

Gulleråsen

Gulleråsen

BY:32.4 kvm

Sollentuna

Sollentuna

Funderar du på att bygga en sommarstuga eller en fjällstuga? Vill du bygga ett smart extraboende på tomten? För båda dessa alternativ är ett timmerhus en utmärkt lösning. Timmerhus är både relativt okomplicerade att uppföra och har en härligt rustik atmosfär både inomhus och utomhus. Samtidigt behöver du absolut inte nöja dig med timmerhus i traditionella utformningar. Idag finns timmerhus i alla tänkbara former. Du kan även hitta en mängd lågenergihus som är byggda med timmer.

Med våra inspirerande artiklar och hemma hos-reportage får du uppslag och idéer. Genom våra produktnyheter kan du hålla dig à jour med det senaste inom timrade stugor och timmerhus. Titta gärna också på våra relaterade kategorier Fritidshus, Trähus och Lågenergihus för mer nyttig information.

För nybyggnation av en mindre sommarstuga eller fjällstuga kan en timrad stuga vara det perfekta alternativet. Det finns många tillverkare av mindre stugor och en del levereras i princip nyckelfärdiga, vilket gör att du inte behöver vänta länge på att kunna utnyttja ditt nya fritidsboende. Det finns tillverkare som även bygger villor och fritidshus i större storlekar. En sak som är positivt med att bygga i timmer är att du har stora möjligheter att skapa utformningar som ger mycket goda ljusinsläpp och stora rymder invändigt. Du kan till exempel bygga så att det är öppet ända upp till taknocken.

När du har bestämt dig för att bygga ett timmerhus, är nästa steg att välja tillverkare och hus. I din beslutsprocess kan du behöva kontakta flera tillverkare och undersöka ett större antal husmodeller lite närmare. Här nedan får du stöd i din beslutsprocess genom att du hittar länkar och information om ett antal tillverkare och ett antal produkter inom timmerhus.