AlltomBostad
 

Fritidshus

Drömmer du om ett fritidshus där du och familjen kan dra er tillbaka för att slappna av och umgås långt ifrån vardagens stress och jäktande? Då är du inte ensam. Efterfrågan på fritidshus, särskilt vid kusterna och i natursköna områden inåt land, ökar ständigt och ofta är det enda alternativet att bygga nytt om du vill bli ägare till ett boende för lugna stunder. Här på sidan finner du en mängd inspirerande artiklar för dig som vill bygga nytt eller bara behöver råd om hur du underhåller huset eller stugan på bästa sätt. Du finner också produktnyheter och även en del gör det själv-artiklar för enklare konstruktioner.

Fritidshus finns i många olika varianter. En del kan användas som åretruntboenden och fungerar i princip som en villa, medan andra är av mindre storlek och fungerar perfekt som en sommarstuga under de varmare månaderna. Väljer du ett fritidshus med en invändig volym på maximalt 15 kvadratmeter är byggnaden att betrakta som en friggebod. För friggebodar behöver du inget bygglov.

Det finns några tydliga trender inom fritidshus. Den traditionella stugan i trä, med veranda och tegeltak, kommer alltid att vara populär, men funkishus och mer moderna hus med ryggåstak med eller utan loft samt med hörnfönster och burspråk, vinner alltmer i popularitet.

Här på alltombostad finner du ett stort antal fritidshus från ett 20-tal tillverkare. För varje hus kan du få fram tydliga beskrivningar och länkar till leverantörer. Vi listar bara välrenommerade leverantörer som kan garantera en god kvalitet i alla delar. Du kan sondera bland ett stort utbud av timmerhus, enkelhus, sovstugor, friggebodar, klassiska sommarstugor, funkishus, lofthus och villor.

Företag inom Fritidshus


Alla produkter inom Fritidshus

Sökord: Lofthus, Gäststuga, Gäststugor, Sommarstuga, Sommarstugor, Förtillverkade hus.

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår