Kakel & Klinker

Kakel & Klinker produkter

Alltombostad är till för dig som behöver praktisk rådgivning samt söker inspiration gällande särskilda produkter som rör bostaden. Ifall du är i behov av nytt kakel och klinker har du kommit helt rätt. Den här sidan ger dig ett brett utbud av kakel och klinker i olika modeller och prisklasser. Det breda utbudet gör att du kan välja det som passar just dig och ditt hem.

Kakel och klinker används som dekorativa samt skyddande väggbeklädnader. Kakel är lergodsplattor som bland annat används i badrum, kök, badhus samt lokaler för livsmedel samt livsmedelstillverkning. Plattorna är glaserade på ena sidan och finns i flera olika modeller.

Till skillnad från kakel är klinker betydligt mer hållbart vilket beror på att klinkerplattan är tätare. En annan skillnad är att klinker tål frost avsevärt bättre än vad kakel gör då kakelplattorna suger åt sig fukt. Klinker är lerplattor som är keramiskt brända och bland annat används till väggar, golv samt badrum.

Ifall man är händig samt noggrann kan man lägga kakel och klinker på egen hand på ytor som är torra och inte särskilt stora. Det är dock viktigt att följa leverantörens anvisningar. På stora och fuktiga områden är det däremot bäst att ta hjälp av kompetenta hantverkare som vet vad de gör.

Här hittar du allt som du behöver kring kakel och klinker. Vår sida ger dig en snabb överblick vilket gör att du enkelt kan jämföra olika företag och modeller med varandra. Här hittar du dessutom en mängd olika artiklar med information om olika produkter. Här under hittar du även seriösa företag som kan det där med kakel och klinker. När du hittat det som du vill ha klickar du in dig på produkten för att få mer information angående vart den finns tillgänglig.