Garageportar

Garageportar produkter

Garageportar

Garageportar

Vi har ett stort utbud av garageportar

Ytterdörrar

Ytterdörrar

Alltombostad är till för dig som behöver praktisk rådgivning, söker inspiration samt specifika produkter till din bostad. Denna sida ger dig ett brett utbud av garageportar i olika modeller, färgsättningar och prisklasser. Detta gör att du enkelt kan välja och vraka mellan olika portar för att välja den som du tror kommer passa ditt garage bäst. Här får du en snabb överblick vilket gör att du enkelt kan jämföra de olika garagedörrarna med varandra.

Det hör inte till vanligheten att byta garageportar då vanligen håller i tjugofem till trettio år. När du ska byta garageport finns det lite olika modeller att välja mellan. Takskjutporten är den vanligaste och mest populära porten på marknaden. Porten är smidig eftersom den är så pass lättöppnad. Denna typ av port består av vågräta sektioner som skjuts upp under taket. En annan vanlig garageport är sidoskjutporten som rullar på sidan av väggen i garaget. Ytterligare en modell är vipporten som behöver lite utrymme framför porten då den öppnas och stängs. Slutligen finns även slagporten som fungerar som en vanlig dörr och har gångjärn i sidan.

Det finns standardmått på garageportar men det är vanligast att måttbeställda och en trend idag är att välja en dörr med en annan färg eller mindre traditionellt utseende. Det är ändå viktigt att tänka på att dörren ska vara estetiskt tilltalande och passa till huset. På denna sida hittar du mängder av olika garagedörrar från olika seriösa företag. När du har hittat passande garagedörrar klickar du dig in på den för att få mer information angående vart någonstans du hittar produkten.