AlltomBostad
 

Tvättstugor

Tvättstugan blir mer och mer en central plats i huset där designen börjar få större roll. Många vill ha enhetlig design på alla vitvaror och även se till att den övriga inredningen både är attraktiv och ändamålsenlig. Om man lägger ner mycket tid och pengar på inredning i övriga delar av bostaden vore det väl konstigt om man lämnade tvättstugan därhän?

Du kan hitta mängder av intressanta och inspirerande artiklar och reportage om inredning och produkter för tvättstugor här på alltombostad.se. Med våra produktnyheter får du tips på nya smarta apparater och inredningsdetaljer för din tvättstuga. I vår VVS-skola hittar du all information du behöver om installationer, inkopplingar och underhåll.

Hur bör du då inreda din tvättstuga? Svaret är att det beror på vilken bekvämlighet du eftersträvar och vilket behov av olika tvättmoment du har. Tvättmaskinen är självklart i fokus. Bland tvättmaskinerna har du många modeller att välja mellan. De flesta tvättmaskiner på marknaden idag håller mycket hög kvalitet och är automatiserade i hög grad. Det du kan fundera lite extra på är om tvättmaskinen ska vara frontmatad eller toppmatad, hur stor kapacitet den ska ha samt om energieffektiviteten är viktig för dig. Har du ont om plats kan du välja en kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Andra produkter för tvättstugan är torktumlare, tvättho för handtvätt, förvaringsskåp, allbänkar och torkskåp.

Nedan finner du länkar till samt information om ett antal populära företag inom tvättstugor. Klicka på logotyperna för att läsa mer. Vi listar också en större mängd produkter inom tvättstugor med allt från tvättmaskiner och torktumlare till olika sorters tvättbänkar.

Företag inom Tvättstugor


Alla produkter inom Tvättstugor

Sökord: tvättrum, torkmaskiner, torktumlare, tumlare, torkskåp.

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår