Isolering

Är du i behov av ny isolering till din bostad? I så fall har du kommit helt rätt. Här på alltombostad hittar du ett brett sortiment av olika isoleringar till din bostad. Vårt system gör att du snabbt får en överblick över hela sortimentet vilket gör att du enkelt kan jämföra olika produkter och märken. Detta gör att du får enklare att välja den isolering som passar just dig och din bostad.

Huvudanledningen till att man isolerar huset är oftast att isoleringen ska skydda huset från både värme och kyla. En annan anledning är att man ska bevara värme och genom det spara pengar. Anledningar som inte så många tänker på men som också är viktiga är att isoleringen bidrar till en tyst och trivsam inomhusmiljö samt skyddar mot bränder.

Undersökningar visar att det generellt sett är femton procent av värmen som försvinner i svenska hus. Detta gör att det är viktigt att se till att huset är välisolerat för att man ska kunna bevara värmen. För att ha en väl fungerande isolering är det nödvändigt att isolera både ytterväggar, grunden samt taket. Ytterväggar kan isoleras både inifrån och utifrån. I detta läge är det dock lämpligast att isolera utifrån.

Här under hittar du allt som rör ämnet isolering. Du hittar dels olika isoleringar som du kan använda dig av, dels artiklar kring ämnet isolering. Vi listar även seriösa företag som kan det där med isolering. När du har hittat någon produkt som du tycker verkar bra går du in på den för att läsa mer om själva produkten samt få information om vart du kan köpa isoleringen.