Bastu

Bastu produkter

Kontrollpaneler och reläboxar

Kontrollpaneler och reläboxar

Vedeldade bastuaggregat

Vedeldade bastuaggregat

Bastutillbehör

Bastutillbehör

Ångbastutillbehör

Ångbastutillbehör

Kontrollpaneler ånga

Kontrollpaneler ånga

Alltombostad är till för dig som söker inspiration, behöver praktisk rådgivning eller söker efter specifika produkter till bostaden. Den här sidan visar ett brett utbud av olika bastumodeller och tillbehör från olika företag. Det breda utbudet gör att du kan välja den bastu som stämmer överens med dina förväntningar och som passar just ditt hem. Du kan även läsa olika artiklar kring detta ämne och låta dig inspireras, se produktnyheter samt tips och råd ifall du funderar över att bygga en bastu på egen hand.

Det finns flera olika alternativ att välja bland när du ska bygga ett basturum eller renovera din befintliga bastu. Det finns flera olika modeller av bastu, alltifrån små badrumsanpassade till stora rum som rymmer ett tjugotal personer. Det finns både inomhusbastu och utomhusbastu som då ofta är i form av en bastustuga. Bygger du egen bastu eller renoverar din befintliga bastu och letar separata bastuaggregat, tänk på att sträva efter att placera dörr och bastuaggregat efter samma vägg och att du anpassar bastuaggregatet efter den basturumsvolym du har.

Här sedan kan du se flera seriösa företag som säljer bastu samt tillbehör av god kvalitet utan att ta allt för mycket betalt. Du får en snabb överblick över hela sortimentet vilket gör att du enkelt kan välja och vraka. När du har hittat något som du vill ha är det bara att klicka in på produkten för att där få information om vart den finns att köpa någonstans.