AlltomBostad
 

Garderob & Förvaring

Letar du efter smarta lösningar för förvaring i din bostad? Behöver du kanske nya garderober eller andra förvaringsutrymmen för sovrummet eller klädkammaren? Att hitta plats för förvaring i garaget, på vinden eller i förrådet är ofta inte särskilt svårt. Inomhus, där det finns naturliga begränsningar vad gäller tillgängligt utrymme, kan det vara svårare. Dessutom är det ju en fördel om förvaringsmöbler såsom garderober, skåp och byråer passar in med den övriga inredningen. På den här sidan hittar du länkar till gör det själv-artiklar, artiklar om produktnyheter, reportage med inspiration till hur förvaringsmöbler på ett enkelt sätt kan bli en naturlig del av inredningen samt mycket annat.

En garderob är en praktisk möbel eftersom den är smal och hög. Garderober kan ställas invid varandra vid en vägg eller placeras i ett hörn. Med garderober som inkluderar lådmoduler samt dörrar i olika storlekar får du en mycket flexibel förvaring. Detsamma gäller byråer. Fördelen med en byrå är att den ofta passar lika bra i sovrummet som i köket.

Den skandinaviska designen, med stilrena former och sparsmakat med färg, har under lång tid varit den viktigaste trenden inom garderober och förvaringsmöbler. En anledning är att förvaringsmöbler inte har setts som en del av inredningen. Idag har du dock alla möjligheter att liva upp ditt hem med förvaringsskåp, byråer, garderober och klädskåp i många olika utformningar och färger. Möbler i obehandlat trä kan du måla själv så att du får exakt den design du vill ha.

Nedan listas flera företag som säljer klädskåp och förvaringsskåp. Genom att klicka på respektive företags logotyp får du mer information om företagets produkter och kan också hitta länkar till inköpsställen. Vi presenterar också en mängd produkter inom garderob och förvaring med detaljerade beskrivningar.

Företag inom Garderob & Förvaring


Alla produkter inom Garderob & Förvaring

Sökord: Garderober, Förvaringsskåp, Klädskåp, Hörngarderob.

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår