Grovdammsugare

Ibland räcker den vanliga dammsugaren inte till. När du ska städa upp slipdamm, suga upp vatten eller blöt smuts, eller städa kring vedboden i garaget eller förrådet, behöver du en mer kraftfull och tålig dammsugare. På våra sidor om grovdammsugare hittar du smarta köptips, tips på effektiv och tidsbesparande städning samt intressanta produktnyheter. Kika gärna också på våra relaterade kategorier där du bland annat hittar företag och produkter inom centraldammsugare och andra städmaskiner och städverktyg.

Det är stora skillnader mellan en grovdammsugare och en vanlig dammsugare. En skillnad är effekten. Vissa modeller av grovdammsugare har en effekt som överstiger 2000W, vilket ger en mycket kraftfull städförmåga. En del modeller har också smarta extrafunktioner som kommer väl till pass när du städar i garaget, i bilen eller i förrådet. Med dammsugare med blåsfunktion kan du blåsa ut löv, damm och annan smuts i stället för att suga upp det. Dammsugare med uttag för elhandverktyg underlättar större städinsatser. På senare tid har det också kommit grovdammsugare med tillbehör för våtdammsugning. På det hela taget är en grovdammsugare ett mångfacetterat städverktyg. Självklart kan du även använda en grovdammsugare inomhus för att städa de vanliga boytorna.

För att få mer information om företag som tillverkar och säljer grovdammsugare och för att läsa mer om specifika produkter, följ våra länkar här på sidan. De leverantörer vi samarbetar med är väl utvalda. Detsamma gäller de produkter vi presenterar. All information du behöver är bara några klick bort. Lycka till med ditt köp och framför allt med städningen!