Diskbänkar & Bänkskivor

Diskbänkar & Bänkskivor produkter

Diskhoar i klassisk design

Diskhoar i klassisk design

Diskhoar i klassisk design

Rak diskbänk

Rak diskbänk

En rak diskbänk i rostfritt stål är stilren och passar utmärkt i alla kök.

Edge 700

Edge 700

Fyrkantig disklåda utan radie. 700x400x200 mm

Solid 500

Solid 500

Diskbänk för 600 mm skåp, fyrkantig disklåda. Invändig radie 10 mm. Djup 180 mm.

Diskhoar tillverkade av porslin

Diskhoar tillverkade av porslin

Diskhoar tillverkade av porslin

Diskbänkar

Diskbänkar

- Disklåda Claron 700
- Längd 4000 mm
- Bänktjocklek 40 mm
- Bakkant 20 mm hög

Har diskbänken eller bänkskivan i köket sett sina bästa dagar? Här på alltombostad har vi all information du behöver för att göra ett bra val när du ser ut din nästa diskbänk eller bänkskiva. Läs gärna våra inspirerande artiklar och våra produktnyheter. Här hittar du det senaste inom nya produkter för din köksinredning.

Diskbänkar och bänkskivor har en begränsad livslängd. Diskbänkar och bänkskivor är nämligen mycket utsatta för slitage och om kvaliteten i material och finish är lite sämre slits de ganska snabbt. Slitna diskbänkar och bänkskivor är inte särskilt vackra att se på, även om funktionen kanske inte har försämrats. Du kan byta diskbänk och bänkskivor samtidigt som du gör en större köksrenovering, men du kan även byta dem separat.

När du köper en ny diskbänk kan du välja mellan standardvarianter och mer exklusiva modeller. Du har alternativet att designa din egen diskbänk med egna mått och former eller köpa diskbänkar/bänkskivor i färdiga format. Diskbänkar är traditionellt sett av rostfritt stål, men på senare tid har även bänkar och skivor i impregnerat och behandlat massivt trä blivit populära. Huvudsaken när du väljer diskbänk eller bänkskiva är att produkten passar in i ditt kök, både till form och funktion, och att du trivs med ditt val.

Här på alltombostad hittar du en bra översikt av tillverkare av diskbänkar och bänkskivor. Vi listar alltid åtminstone ett tiotal leverantörer. För var och en av tillverkarna hittar du exempel på produkter med beskrivningar och ibland också detaljer om tillgängliga mått och liknande. Med ett par snabba klick kan du sedan hitta till en butik att kontakta för att köpa produkten.