Brevlådor & Husnummer

Börjar den gamla brevlådan bli ordentligt sliten? Önskar du en högre säkerhet? Då kan det vara dags att byta brevlåda. Vill du fräscha upp fasaden och ge huset ett mer unikt utseende? Då kan du med fördel byta ut husnummersiffrorna. Det är inte bara på insidan av huset som du kan genomföra förändringar. Att byta brevlåda kanske inte ger samma effekt som en köksrenovering eller en badrumsrenovering, men det är ändå detaljer som ger en extra glans till ditt boende. Här på alltombostad finner du enkelt nya favoriter bland brevlådor och husnummer. Du hittar också länkar till tester av brevlådor för att du ska kunna hitta den perfekta brevlådan.

Du behöver inte nöja dig med en brevlåda av standardmodell och husnummersiffror som har funnits på fasaden sedan huset byggdes. Bygger du nytt kan du med fördel lägga lite extra energi på att hitta brevlådor och husnummersiffror som harmonierar med husets design och färg. Bor du i ett äldre hus kan du enkelt fräscha upp boendet genom en ny brevlåda och/eller nya fasadsiffror.

Brevlådor finns i alla former och varianter. En del brevlådor är låsbara och har smala inkast. En del av dessa är så kallade veckopostlådor. Vill du ha en mer klassisk brevlåda väljer du med fördel den klassiska röda postlådan. När det gäller husnummersiffror, varför inte använda fasadbokstäver i stället för siffror? Att med bokstäver skriva ut husnumret i stället för att använda siffror är en trend som verkligen är på ingång.

Utbudet av brevlådor är stort och det kan vara svårt att välja. Du kan förenkla ditt sökande genom att botanisera bland utbudet hos våra utvalda leverantörer nedan. På sidan hittar du också en mängd populära produkter, både inom brevlådor och fasadsiffror/fasadbokstäver.