AlltomBostad
 

Luftvärme & Inneklimat

Hur du värmer upp din bostad har stor betydelse bland annat för effektiviteten i uppvärmningen, kostnaden samt miljöpåverkan. Det finns många sätt att värma upp en bostad. Luftvärmepumpar är en lösning som blivit mycket populär under senare år, särskilt i småhus som har direktverkande el. Uppvärmningen är självklart också en del av det allmänna inneklimatet. Här kan man lägga till så vitt skilda produkter/funktioner som ventilation och persienner.

Om du vill veta mer om luftvärme och inneklimat har du här på alltombostad.se en guldgruva att gräva ur. Du finner bland annat inspirerande artiklar och reportage, produktnyheter och gör det själv-guider. Du kan också läsa mer om inneklimat under våra kategorier Ventilation och Värmepumpar.

Inneklimatet är viktigt och det är viktigt att kunna styra temperaturen, både uppåt och nedåt. För uppvärmning genom luftvärme finns i huvudsak två system, nämligen luft-luft värmepumpar och luft-vatten värmepumpar. När det gäller ventilation finns flera produkter att välja mellan, bland annat värmepumpar med inbyggd ventilation, separata apparater för luftkonditionering samt luftrenare. För källarutrymmen kan en avfuktare komma väl till pass. För inneklimatet i vardagsrum, kök och sovrum kan med fördel en luftfuktare användas, särskilt under de kalla och torra månaderna.

Luftvärme och inneklimat är två saker som ganska enkelt kan automatiseras genom hemautomation. Innan du bestämmer dig för en viss produkt eller en viss lösning kan du med fördel undersöka möjligheterna att installera mer omfattande automatiska system.

Nedan ser du ett antal företag inom luftvärme och inneklimat. Om du klickar på en företagslogotyp ser du kontaktinformation samt kan läsa om några av företagets produkter. Nedan finner du även en mängd produkter inom luftvärme och inneklimat listade.

Företag inom Luftvärme & Inneklimat


Alla produkter inom Luftvärme & Inneklimat

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår