AlltomBostad
 

Trähus

Trähus kommer aldrig att gå ur tiden och om du planerar att bygga nytt hus kan du med fördel kika närmare på de många modeller av trähus som finns på marknaden. De flesta trähus uppförs från en förutbestämd konstruktion och form, medan andra hus bygger på moduler som kan kombineras på olika sätt. Hos många hustillverkare har du möjlighet att göra ganska omfattande förändringar i både planlösningen och den allmänna arkitekturen.

Här på alltombostad.se strävar vi efter att samla den bästa informationen om trähus. Vi erbjuder inspiration och tips genom gör det själv-artiklar, produktnyheter samt hemma hos-reportage och reportage från hus- och byggmässor. För lite mer specifik information kan du med fördel botanisera bland vårt material i kategorin Lågenergihus.

Trähus finns i alla former och storlekar, från större villor i två plan till mindre stugor för fritidsboende och från suterränghus i klassisk till modulhus i funkisstil. Det är bara din fantasi som sätter gränserna för hur ditt framtida boende ska se ut.

Trähus uppförs med en stomme i trä. Ofta är även fasaden i trä, men fasaden kan även bestå av betong, tegel eller puts. Husen byggs i lösvirke eller genom prefabrikation. Prefabrikation är en enkel och snabb byggmetod men den ger inte utrymme för lika stor valfrihet som ett hus som byggs i lösvirke.

Här på våra sidor om trähus finner du en bra bit över 100 olika trähus för dig att välja mellan. När du hittar ett hus du tycker verkar intressant, klicka då på bilden för att läsa mer och hitta länkar till återförsäljare. Vi presenterar även ett 40-tal olika företag inom trähus.

Företag inom Trähus


Alla produkter inom Trähus

Sökord: Villa, Villor, 1-Planshus, 1 ½-Planshus, 2-Planshus, Suterränghus, Sluttningshus, 1-Plansträhus, 1 ½-Plansträhus, 2-Plansträhus, Småhus, Modulhus, Hustillverkare.

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår