Element & Radiatorer

Element & Radiatorer produkter

KOMPLETT PAKET – Alla delar ingår

KOMPLETT PAKET – Alla delar ingår

Oavsett typer och längder för ett element.

SEKTIONSELEMENT

SEKTIONSELEMENT

Det finns 2 typer av sektionsbredd 0-45mm & 46-99mm. Läs mer på länken nedan.

Trådlös termostat PLUS

Trådlös termostat PLUS

Har stöldskydd och 5 år livslängd på batteri

Video: Varför elementfläkten är energieffektivt?

Video: Varför elementfläkten är energieffektivt?

Se videon på länken.

Behöver du nya element eller radiatorer? Här på alltombostad listar vi ett brett sortiment av element och radiatorer från olika företag. Samtliga produkter är av god kvalitet och kommer inte ruinera dig på dina pengar. Härnedan listar vi även de företag som tillverkar produkterna. Samtliga företag är seriösa och kunniga inom sitt område. Förutom detta kan du även se produktnyheter, läsa gör-det-själv tips samt inspireras av artiklar kring dessa ämnen.

Element och radiatorer används för att värma upp inomhusluften i hemmet. De drivs vanligen av elektricitet eller varmvatten. Värmen överförs till luften genom konvektion. Förutom dessa finns det även oljeradiator som drivs av elektricitet samt innehåller olja. Förr använde man sig av oljeradiatorer för att kunna värma dem på natten, då elpriset var lägre, för att sedan kunna ge ifrån värme under dagen.

Välj det element eller den radiator som passar bäst till ditt hus och som uppfyller dina behov. Vårt system gör att du får en snabb överblick över hela sortimentet. Jämför produkterna mot varandra. När du väl har hittat det element alternativt radiator som du tror kommer passa bäst klickar du dig vidare för att få ytterligare information kring produkten samt var den finns att köpa någonstans.