AlltomBostad
 

Golv

Ska du lägga nytt golv i ditt hem eller bygger du nytt och ska välja golv för de olika rummen? Här hos alltombostad.se hittar du nyttig information om många typer av golv, till exempel plastgolv, laminatgolv, trägolv, parkettgolv, ekgolv samt klinker och kakel. Du kan läsa våra inspirerande artiklar och reportage för att få uppslag för hur du med vackra golv kan ge ditt hem en unik karaktär, hitta information om produktnyheter, få tips på hur du enkelt river upp och lägger golv samt mycket mer. Välkommen till våra sidor om golv!

I grunden är ett golv det översta skyddet mot fukt från marken. Ett golv är dock så mycket mer än så. Golvet är en viktig del av inredningen. Om du inte trivs med golvet minskar förmodligen trivseln överlag. Inom inredning är principen att olika material, färger och utformningar ger upphov till olika sinnesstämningar. Det gäller även i allra högsta grad för golv. Ett furugolv ger en mysig och ombonad känsla. Ett vitpigmenterat golv i ask ger en fräsch och modern känsla. Ett mörkt ekgolv ger rummet en känsla av värme. Med plastgolv i mer fantasifulla mönster och färger kan du skapa riktiga färgklickar i hemmet. Många av plastgolven är tillverkade i naturmaterialet linoleum och är mjuka och ljuddämpande, samtidigt som de är hållbara. Plastgolv är utmärkta för kök, hall och barnrum.

Att välja golv kan vara en svår uppgift. Det finns ju så många olika golv att välja mellan! Som hjälp kan du botanisera bland populära golvprodukter här nedan på sidan. För varje produkt hittar du bra information samt länkar till inköpsställen. Du kan även läsa mer om respektive tillverkare av golv.

Företag inom Golv


Alla produkter inom Golv

Sökord: golv, trägolv, parkettgolv, laminatgolv, linoleumgolv, linoliumgolv, plastgolv, furugolv, ekgolv, parkett, textilgolv, stengolv, golvparkett, golvek, golvtextil.

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår