Terrassvärmare

Vill du på ett enkelt sätt förlänga utesäsongen och få en mer bekväm och ombonad uteplats på köpet? Då är en terrassvärmare en produkt du verkligen ska kika lite närmare på. Terrassvärmare i form av gasolvärmare, vedspis eller infravärme, ger en behaglig värme på uteplatsen eller altanen och blir samtidigt en naturlig samlingsplats. På alltombostad.se hittar du inspirerande artiklar och reportage om terrassvärmare och andra former av värmekällor för placering utomhus. Du kan även läsa produktnyheter och botanisera bland våra artiklar i de relaterade kategorierna Uterum & Inglasningar samt Utemöbler & dynor.

Att investera i en terrassvärmare behöver inte vara en särskilt betungande utgift, framför allt inte om man ser till att varje användning inte kostar många kronor. Det är något speciellt med att kunna sitta ute på verandan eller i trädgården lite tidigare på våren och lite senare på hösten än normalt. En investering i en terrassvärmare är helt enkelt en investering i en högre livskvalitet.

Det finns terrassvärmare i många varianter och utformningar. När det gäller bränslet är det fortfarande vanligast med el. Sådana terrassvärmare finns både som fristående modeller och som modeller du enkelt installerar på väggen eller på innertaket. För en ökad mysfaktor, och förmodligen också lägre energikostnader, kan du välja en värmare som använder ved, briketter eller gasol som energikälla.

Här nedan finner du länkar till företag inom terrassvärmare. Du kan klicka på respektive företag för att få fram mer information. Du kan också läsa om ett större antal produkter. Här hittar du terrassvärmare och altanvärmare i många spännande utformningar.