AlltomBostad
 

Garage & Carport

Ett garage eller en carport ger en stor bekvämlighet för dig som har villa eller fritidshus. Garaget ger ett bra skydd mot väder och vind och kan också användas för förvaring av verktyg, trädgårdsredskap, med mera. Garaget blir ofta både en bilhall och ett förråd. Med en carport får du inte samma skydd, men samtidigt blir investeringen i tid och pengar inte lika stor. Här på våra sidor om garage och carport får du inspiration om dels hur du bygger ett garage eller en carport, och dels hur du kan maximera nyttan av byggnaden. Vi erbjuder kostnadsfria gör det själv-artiklar med byggbeskrivningar och materialguider så att du kan bygga ditt garage eller din carport på egen hand.

Det finns många typer av garage och carports. Den enklaste lösningen för din bil är en carport där den ena eller båda långsidorna är öppna. En carport är en enkel och praktisk lösning som inte gör särskilt stora hål i plånboken. Ett smart alternativ till en carport är en byggsats för garage som har en invändig yta på mindre än 15 kvadratmeter, det vill säga det maximala måttet för en friggebod. För en sådan byggnad behöver du inte ansöka om bygglov. För ett bättre skydd för en eller två bilar, och för möjligheten att använda garaget även för andra ändamål, är garaget självklart det bästa alternativet.

Bygger du ett garage behöver det inte bara vara ägnat för skydd för din bil. Du kan också utrusta garaget med sidoutrymmen för förvaring och till och med fullt utrustade rum. Med ett garage med loft får du ett extra sovutrymme på tomten – perfekt för tonåringen som vill ha ett mer avskilt boende.

Här på alltombostad.se hittar du länkar till och information om ett antal välkända företag inom garage och carport. Varje företag är representerat med populära produkter, så att du enkelt kan se vilket utbud du har att välja mellan.

Företag inom Garage & Carport


Alla produkter inom Garage & Carport

Sökord: Villagarage, Carports, Garagemoduler, Garagetak, Garageinredningar.

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår