AlltomBostad
 

Kök

Allt om köksrenovering

Köket är hemmets hjärta och köksinredningen är bland det första som vi väljer att renovera när vi ska flytta in i ny bostad. Målet är att skapa ett praktiskt kök där det går att arbeta, men också en naturlig samlingsplats.

Det finns många sätt att förnya köket på. Kanske vill du göra en helrenovering från golv till tak eller så räcker det med att uppdatera detaljer som exempelvis köksluckor och bänkskivor för att få ett nytt kök. Ibland kan små förändringar faktiskt göra mycket för helhetskänslan.

Fundera på din budget, vad du vill skapa för kök och hur du vill lägga upp arbetet. Vad du än kommer fram till kommer du kunna få mycket hjälp och inspiration här på alltombostad.

Hur vill du renovera köket?

När du gör om köket får du fundera på om stil eller funktion är viktigast för dig – eller hur du kombinerar båda delarna. Du vill kanske ha ett stilrent, modernt kök, men för den sakens skull får du inte glömma bort smidig förvaring och bra arbetsytor.

Här har vi samlat all vår köksinspiration för att du ska kunna bestämma dig.

Reportage och tips för köket

Vi kår också igenom nya trender inom köksinredning och ger handfasta tips om vad man ska tänka på när man bygger nytt eller renoverar kök. I hemma hos-reportagen kan du se hur andra valt och gjort och hitta inspiration för hur du vill (och inte vill) ha det.

Här hittar du också kökstillverkare och leverantörer inom exempelvis köksinredning, köksskåp och köksfläktar som kan hjälpa dig från grunden med just dina behov. Vi har valt ut bra, populära leverantörer som står för kvalitet.

Hittar du inte vad du letar efter? Kontakta oss på Facebook!

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår