Glas, Porslin & Prydnad

Glas, Porslin & Prydnad produkter

Karaffer & Kannor

Karaffer & Kannor

Karaffer & Kannor

Ljuslyktor

Ljuslyktor

Ljuslyktor

Skålar

Skålar

Skålar

Vaser

Vaser

Vaser

Glasprydnader

Glasprydnader

Glasprydnader

Detaljerna är viktigare än vad man kanske tror när man inreder sitt hem. Samtidigt gäller det att inte ta i för mycket. Alltför många inredningsdetaljer och prydnadssaker kan lätt göra att hemmet känns trångt och inte särskilt harmoniskt. När det gäller glas, porslin och prydnadssaker kan lite inspiration vara till stor hjälp. Här på sidan finner du mängder av inspirerande reportage och tips, information om produktnyheter samt gör det själv-artiklar för enklare prydnadssaker.

Glas är både användbart och vackert att se på. En solitär vas av glas kan vara den perfekta prydnadssaken på vardagsrumsbordet. Ett fruktfat i en spännande design gör sig utmärkt på köksbordet. En vacker servis gör sig lika bra i vitrinskåpet som framme i bokhyllan.

Porslin har större användningsområden än glas. Muggar och krus kan till exempel användas till förvaring av örter och kryddor. Varför inte plantera färska örter i porslinskrus för placering i köksfönstret? Bland övriga populära prydnadssaker finner du ljusstakar, ljuslyktor och vinställ. Ljusstakar och ljuslyktor ger en ombonad och mysig känsla, särskilt under de mörkare månaderna.

När det gäller prydnadssaker är smaken mycket individuell. Det är därför svårt att tala om tydliga trender. En trend på frammarsch är dock den lantliga trenden där inslag av obearbetat eller vitmålat trä är i fokus. Det är också många som önskar att dekorera med naturliga material inomhus. Ett krus med dekorationssten direkt från havet med en planta av något slag ger en harmonisk och levande känsla i hemmet.

För tips på glas, porslin och prydnadssaker för ditt hem kan du klicka dig vidare till våra utvalda leverantörer härnedan. Du finner också en mängd exempel på produkter inom glas, porslin och prydnad.