Köksfläktar

Köksfläktar produkter

IDKG9545E

IDKG9545E

Maximal kapacitet vid ventilation: 679 m³/t
Max luftcirkulations mängd: 565 m³/h

Utbyteskåpa rostfritt, Baco Minimaster ACF

Utbyteskåpa rostfritt, Baco Minimaster ACF

Utbyteskåpa minimaster ACF, rostfritt bredd 600 mm,

Takhängda köksfläktar

Takhängda köksfläktar

Siemens frihängande fläkt för köksö, kubfläktar och takfläktar.

DF6116AW

DF6116AW

Maximal kapacitet vid ventilation: 391 m³/t
Max luftcirkulations mängd: 316 m³/h

DAH510W

DAH510W

Maximal kapacitet vid ventilation: 310 m³/t

DF9135X

DF9135X

Maximal kapacitet vid ventilation: 722 m³/t
Max luftcirkulations mängd: 459 m³/h

Behöver du byta ut din gamla köksfläkt på grund av ålder eller vill du bara förbättra spisens funktion? Genom att byta köksfläkt kan du på ett enkelt sätt dels förbättra miljön och hygienen i köket, och dels ge köket en helt ny karaktär. Vi på alltombostad.se kan köksfläktar och vet att en köksfläkt av hög kvalitet med en god funktionalitet och en vacker design kan ge köket ett ordentligt lyft på flera sätt. Här nedan hittar du reportage och produktnyheter kring köksfläktar. Är du på gång att planera en större renovering av köket kan du med fördel även sondera våra artiklar och produkter inom kategorierna Spis/häll, Köksinredning samt Diskbänkar & bänkskivor.

En köksfläkt är en mycket enkel konstruktion. Genom en fläkt transporteras matos bort från spis eller häll. Fläkten skyddas av ett filter som kan vara placerat antingen vid själva öppningen eller i trumman. Monteringen av en köksfläkt är ofta en ganska enkel procedur. Om din befintliga köksfläkt även har en funktion för luftcirkulationen i bostaden som helhet, bör du dock vara noga med att se till att den nya fläkten kan integreras med det befintliga systemet.

Det går trender i köksfläktar precis som i alla andra vitvaror. Idag är fläktkåpan, eller spiskupan med ett annat namn, den mest populära produkten. En sådan köksfläkt kan placeras såväl direkt över en spis som är placerad invid väggen som över spisar som är en del av en köksö. En produkt som är på frammarsch är de vertikala spisfläktarna som har en futuristisk design och tar mycket liten plats.

Läs mer om företag inom köksfläktar och specifika produkter här nedan. Här på alltombostad.se hittar du bara väl utvalda företag samt produkter av hög kvalitet med en god funktionalitet och en genomtänkt design.