AlltomBostad
 

Köksfläktar

Behöver du byta ut din gamla köksfläkt på grund av ålder eller vill du bara förbättra spisens funktion? Genom att byta köksfläkt kan du på ett enkelt sätt dels förbättra miljön och hygienen i köket, och dels ge köket en helt ny karaktär. Vi på alltombostad.se kan köksfläktar och vet att en köksfläkt av hög kvalitet med en god funktionalitet och en vacker design kan ge köket ett ordentligt lyft på flera sätt. Här nedan hittar du reportage och produktnyheter kring köksfläktar. Är du på gång att planera en större renovering av köket kan du med fördel även sondera våra artiklar och produkter inom kategorierna Spis/häll, Köksinredning samt Diskbänkar & bänkskivor.

En köksfläkt är en mycket enkel konstruktion. Genom en fläkt transporteras matos bort från spis eller häll. Fläkten skyddas av ett filter som kan vara placerat antingen vid själva öppningen eller i trumman. Monteringen av en köksfläkt är ofta en ganska enkel procedur. Om din befintliga köksfläkt även har en funktion för luftcirkulationen i bostaden som helhet, bör du dock vara noga med att se till att den nya fläkten kan integreras med det befintliga systemet.

Det går trender i köksfläktar precis som i alla andra vitvaror. Idag är fläktkåpan, eller spiskupan med ett annat namn, den mest populära produkten. En sådan köksfläkt kan placeras såväl direkt över en spis som är placerad invid väggen som över spisar som är en del av en köksö. En produkt som är på frammarsch är de vertikala spisfläktarna som har en futuristisk design och tar mycket liten plats.

Läs mer om företag inom köksfläktar och specifika produkter här nedan. Här på alltombostad.se hittar du bara väl utvalda företag samt produkter av hög kvalitet med en god funktionalitet och en genomtänkt design.

Företag inom Köksfläktar


Alla produkter inom Köksfläktar

Sökord: köksfläkt, spisfläktar, spiskåpor, spiskåpa.

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår