AlltomBostad
 

Energi

Behöver du en ny värmeanläggning?

Här har vi samlat all information för dig som ska välja en värmelösning till ditt nya hus, alternativt behöver byta eller komplettera ditt nuvarande värmesystem. Du kan läsa om den mest energieffektiva uppvärmningen och jämföra de senaste produkterna från stora, populära leverantörer inom energi och uppvärmning.

Målet är att du ska få en smidig värmeanläggning som passar dina behov och att du får en så ekonomisk fördelaktig lösning som möjligt. Med bra uppvärmning för ditt hus och dina förutsättningar finns pengar att tjäna.

Välj rätt uppvärmning

Det finns en rad olika värmekällor för bostaden. Du kan exempelvis välja mellan värmepannor som drivs med ved, gas, olja, el eller pellets, du kan välja olika typer av värmepumpar, och du kan installera kakelugnar och kaminer.

Sedan ska värmen transporteras på bästa sätt i huset genom exempelvis element och golvvärme.

Det finns dessutom smart utrustning som gör att du kan ta vara på värmen och energin på bästa sätt – och därigenom sänka din uppvärmningskostnad. Kanske vill du till och med alstra din egen energi genom vind- eller solkraft?

Se de senaste produkterna från de största leverantörerna och läs våra

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår