Marksten & natursten

Marksten & natursten produkter

Glaskross

Glaskross

Intresserad av en i princip underhållsfri lösning för garageuppfarten, entrén, gångstigarna på tomten eller uteplatsen? Då är marksten och natursten ett bra val. Med marksten och natursten kan du skapa fantastiska utomhusmiljöer som både är praktiska och har en lång livslängd. Med rätt markarbete behöver du i princip aldrig göra något underhåll.

Vill du veta mer om hur du lägger marksten och natursten i trädgården eller på garageuppfarten, läs då våra praktiska tips och sondera bland produktnyheterna. Med inspirerande reportage och guider får du idéer för hur du kan skapa en helt unik trädgård. Du kan med fördel också läsa vår information under kategorierna Uterum och inglasningar, Trädgårdsutsmyckning och Utomhusbelysning för att få ännu mer på fötterna när du planerar för en förändring i trädgården.

Marksten kan du använda för att anlägga uteplatser, entréer och gångstigar. Några typiska exempel på marksten är munksten, kullersten, antiksten och blocksten. Granitplattor fungerar utmärkt för soldäcket vid poolen medan rustika block är optimala för trappor och murar kring planteringar. Just murar är något som är trendigt just nu. I stället för en häck, som med jämna mellanrum måste beskäras, är en mur helt underhållsfri.

Dekorsten kan fungera som ett substitut för gräsmattan. Med vacker dekorsten som marktäckningsmaterial kan du dels skapa unika miljöer i trädgården, och dels slippa det underhåll som en gräsmatta medför.

Vi på alltombostad.se listar välrenommerade företag och bra produkter inom alla tänkbara kategorier. För marksten och natursten gör vi inget undantag. Här nedan finner du länkar till företag inom marksten och natursten, tillsammans med ett brett utbud av spännande produkter.