Trädgårdsutsmyckning

Trädgårdsutsmyckning produkter

Glaskross

Glaskross

Med fina dekorationer kan du ge din trädgård en unik karaktär. Det kan räcka med några enkla detaljer för att göra trädgården vackrare och mer inbjudande. Behöver du tips på hur du kan utsmycka din trädgård? Läs då våra artiklar och reportage för att få uppslag och idéer. Vi lotsar dig genom olika trender och ger dig den information du behöver för att börja planera för hur du vill förändra i din trädgård. Du kan med fördel även läsa den information vi samlar under kategorierna Grindar & staket, Marksten & natursten samt Växter & Odling.

Inom kategorin trädgårdsutsmyckning har du mycket att välja mellan. Krukor, vaser, odlingsbänkar och odlingshällar är populära för plantor och blommor. Med fågelholkar och fågelmatare som lockar till sig våra befjädrade vänner livas trädgården upp. Grindar, staket och murar ger inte bara en naturlig avgränsning mot intilliggande tomter, utan fungerar även som utsmyckningar. Med marksten och natursten kan du skapa vackra uterum i form av stensatta uteplatser och stenlagda gångar. Det är bara fantasin som sätter gränserna för hur du kan utsmycka din trädgård med trädgårdsdekorationer.

En tydlig trend inom trädgårdsutsmyckning är levande dekorationer i form av konstgjorda dammar och springbrunnar. Med porlande vatten blir din trädgård mer levande. Att installera en springbrunn är en enkel sak och driftskostnaderna är minimala.

Nedan finner du företag inom trädgårdsprydnader och trädgårdsdekorationer. Om du klickar på en företagslogotyp får du fram mer information. Längre ner på sidan finner du också ett antal produkter inom trädgårdsutsmyckning. Även här får du fram mer information om du klickar på bilderna. Lycka till med din trädgårdsutsmyckning!