Lister & Paneler

Lister & Paneler produkter

Lister

Lister

Kläder & skyddsutrustning

Solliden vit

Solliden vit

Vitlackad mdf. Består av panelskiva, utfyllnadsskiva, bröstlist och golvsockel.

Royal antique

Royal antique

Vitlackad mdf. Består av panelskiva, bröstlist och golvsockel.

PANEL OBEHANDLAD NATUR

PANEL OBEHANDLAD NATUR

PANEL ELEGANCE VITTONAD, WASA (B-KVALITET)

PANEL ELEGANCE VITTONAD, WASA (B-KVALITET)

PANEL OBEHANDLAD, WASA (B-KVALITET)

PANEL OBEHANDLAD, WASA (B-KVALITET)

Ofta är det detaljerna i inredningen som avgör om ett rum känns trivsamt eller inte. En enkel detalj, som på förhand känns oviktig, kan hjälpa eller stjälpa atmosfären i ett helt rum. Lister och paneler är exempel på sådana inredningsdetaljer. Är du osäker på hur du ska arbeta med lister och paneler i ditt hem, kika då på våra inspirerande artiklar, gör det själv-guider samt produktnyheter. Här på alltombostad.se vet vi att lister och paneler är viktigt och vi försöker ge dig de bästa verktygen för att välja rätt.

Lister är till för både skydd för fogar och materialskarvar samt för den mer övergripande inredningen i ett rum. Med vackra lister vid golv, väggar och tak, samt runt fönster och dörrar, skapar du enkelt en unik inredning. Lister finns i alla tänkbara material och färger. Vanligt är dock att man använder lister i samma färg, eller i en marginellt kontrasterande färg, som golvet och taket.

Paneler kan användas som interiörpaneler från golv till tak på hela väggar, men också för att skapa naturliga avgränsningar i rum. Med en vertikal panel kan du dela upp ett rum i två olika delar, var och en med en unik karaktär. Med en horisontell panel som löper från golvet och uppåt kan du skapa en mer exklusiv inredning där tapeten eller den målade väggen mer kommer i fokus. För paneler är trenden att använda slätspont med rå yta eller MDF-paneler i naturligt eller ljus målat trä.

Här nedan finner du länkar till sidor med mer information om företag inom lister och paneler samt en mängd produkter. För varje produkt finner du detaljerade beskrivningar samt länkar till inköpsställen.