Entrétak

Med ett entrétak kan du på ett snabbt och smidigt sätt dels ge ett bättre skydd för entrén och dels ge fasaden en unik karaktär. Ett entrétak ger en modern men samtidigt välkomnande känsla. Med integrerade funktioner för bland annat vattenavrinning är underhållsbehoven i princip obefintliga.

Till skillnad från ett vanligt tak, som för det första är bärande på olika sätt och för det andra måste vara byggt på ett korrekt sätt enligt branschregler, kan ett entrétak utformas på ett mycket friare sätt. Det har tillverkarna verkligen tagit fasta på. Du kan bland annat välja mellan entrétak i plast, polykarbonat, glas eller aluminium. Överbyggnaden kan vara i pulpetform, bågform eller helt rak. De allra flesta entrétak i polykarbonat eller glas har inbyggt UV-skydd för en ökad komfort. En del entrétak är förberedda för montering av LED-lampor.

Här på alltombostad strävar vi efter att presentera ett brett utbud av produkter inom bygg, inredning, trädgård, energi och underhåll. För entrétak gör vi inget undantag. Här nedan finner du en mängd olika entrétak i många olika modeller och utformningar. För mer information, klicka på respektive produkt.