Soffor & Fåtöljer

Soffor & Fåtöljer produkter

Soffa Fly

Soffa Fly

Frame: wood/plywood; seat: no-sag springs, cold cure PU-foam; back: polyester fiber.

Epok

Epok

Ole Tornøe Olesen design.

Hitta din nya soffa eller fåtölj här på alltombostad.se. Vi vet att soffor och fåtöljer är mycket viktiga möbler för trivseln i hemmet och vi gör vårt bästa för att du ska få så bra på fötterna som möjligt när du är på jakt efter din nya favoritmöbel. Nedan finner du en mängd inspirerande artiklar och reportage tillsammans med produktnyheter inom soffor och fåtöljer. Vi ger också tips på trender och beskriver olika inredningsstilar.

En soffa är inte bara en sittplats. Det är en plats där familjen kan umgås, en plats för samtal och en plats för vila och avkoppling. Vilken soffa du ska välja beror dels på vilken smak du har, och dels på hur stor du vill att soffan ska vara. Soffor finns i alla tänkbara utformningar och storlekar. I det mindre vardagsrummet, i sovrummet eller i gästrummet är förmodligen en tvåsitssoffa det bästa (och kanske det enda) alternativet. Har du mer plats kan du till exempel välja mellan hörnsoffor, divansoffor och u-soffor. En hel soffgrupp kan också vara ett bra alternativ.

Fåtöljen är mångas favoritmöbel nummer ett. En skön fåtölj inbjuder till avkoppling och vila. Att den dessutom i de flesta fall är portabel är ju ingen direkt nackdel heller.

När det gäller material har du många alternativ både för soffor och fåtöljer. Skinn är vackert och slitstarkt. Tyg är mindre slitstarkt, men du har fördelen att du kan byta överdrag och dessutom tvätta överdragen.

Här nedan finner du ett urval av exklusiva leverantörer och tillverkare som designar och tillverkar soffor och fåtöljer av mycket hög kvalitet. Modernt, klassiskt, stilrent – vårt urval av soffor och fåtöljer omfattar alla stilriktningar och utformningar.