Mattor

Mattor produkter

Entrézoner & mattor

Entrézoner & mattor

Entrézoner & mattor

Med en praktisk och vacker matta kan du ge liv till ett helt rum. Det är få möbler och inredningsdetaljer som kan ha en sådan inverkan på ett rum som en matta. Läs våra artiklar och reportage för att bli inspirerad. Titta på våra produktnyheter och titta också gärna på vårt informationsmaterial inom relaterade kategorier, såsom till exempel Hemtextil.

Mattor finns i alla tänkbara storlekar, former och färger. En ryamatta är utmärkt för sovrummet, särskilt under de kalla vintermånaderna. I badrummet passar runda, mjuka mattor perfekt. Med lite färg på badrumsmattan får du en fin kontrast mot badrummets annars så enhetliga färgsättning. I hallen kan en trasmatta eller en gångmatta göra entrén mer inbjudande och ombonad. Självklart passar mattor även perfekt i barnens rum. En mjuk matta blir utmärkt för barnens lekar på golvet och blir naturligt en del av barnens värld. Samtidigt ger mattan en naturlig ljudisolering.

Det är inte bara inomhus det kan vara bekvämt och vackert med mattor. Den inglasade verandan blir betydligt mer ombonad med en fin matta. En uteplats som främst är uppbyggd av sten eller trä kan förses med en konstgräsmatta för en mjukare och mer naturlig känsla. Genom att lägga en fuktavvisande matta med isolering på det kalla balkonggolvet kan du förlänga utesäsongen med flera veckor.

Nedan finner du en mängd exempel på olika mattyper och produkter. Genom att klicka på en specifik matta får du fram mer information med bland annat dimensioner och material. Du finner också länkar till inköpsställen. Här på sidan hittar du också länkar till företag inom mattor med kontaktinformation och mycket mer.