Bord & Stolar

Bord & Stolar produkter

Ben & Hjul

Ben & Hjul

Borsdben, Stödben och Hjul

Bord/Sideboard

Bord/Sideboard

Finns i: oljad ek, lackad ek, svartbetsad ek, svartlack och vitlack.

Vill du skapa en helt ny inredning i köket eller salongen genom att byta ut bordet och alla stolarna, eller har du bara behov av någon enstaka sitt- eller bordsmöbel för vardagsrummet, sovrummet eller hallen? Oavsett vilket, kan det vara bra att få lite ledning och några goda råd. En stol bör vara bekväm och funktionell och ett bord bör vara tåligt. Tänk bara på hur mycket slitage ett köksbord eller hallbord ska stå emot. Vi på alltombostad vill ge dig de bästa verktygen för att hitta bord och stolar som du trivs med och som passar med inredningen i ditt hem. Läs våra artiklar om produktnyheter och inredningstrender för att inspireras. Om du är händig och vill skapa någonting själv kan du med fördel titta igenom våra gör det själv-guider för att få uppslag.

Människan är egentligen inte skapt för att sitta ner under längre stunder, men i det dagliga livet befinner vi oss ändå sittande den mesta tiden. Därför är det klokt att de stolar och bord vi använder ger en god komfort och ett bra stöd. Ergonomi är viktigt, oavsett du är på jakt efter köksstolar, utemöbler, hallbord, avställningsbord, soffbord eller finare stolar till salongen.

Idag finns stolar och bord i alla tänkbara former och färger. Du väljer mellan stolar i trä, metall eller plast. Bord kan vara tillverkade i massivt trä, träskivor/plywood, plast eller glas. Ett klassiskt glasbord för vardagsrummet är både tidlöst och praktiskt. Stolar med stoppning är bekväma både i köket och i salongen.

Har du svårt att välja bord och stolar kan du med fördel besöka någon av de tillverkare av bord och stolar vi listar nedan. Alla leverantörer är välrenommerade och har hög kvalitet i sina produkter. Du finner även en stor mängd exempel på populära produkter med länkar till inköpsställen.