Skärmvägg, Rumsavdelare

Skärmvägg, Rumsavdelare produkter

Är det ont om plats hemma eller på kontoret? Har du behov av att skapa avskilda utrymmen? Med skärmväggar och rumsavdelare kan du enkelt dela upp ett rum i flera utrymmen för att på så sätt maximera ytorna. Ett och samma rum kan därmed användas för flera ändamål samtidigt, till exempel arbete och vila. För inspiration om hur du kan använda skärmväggar och rumsavdelare, läs våra reportage och tips nedan. Du finner även produktnyheter att botanisera lite närmare i.

Det finns självklart inga som helst regler för hur du bör eller ska använda skärmväggar eller rumsavdelare. Du kan montera fasta väggar eller använda dig av portabla lösningar. Det finns till och med uppblåsbara produkter som du använder för att skapa ett rum i rummet. En tydlig trend handlar om glasblock. Med glasblock kan du bygga tydliga rumsavdelare samtidigt som ljuset i rummet tillåts flöda mer naturligt än om du använder mer massiva väggar. Det är dock fortfarande vanligast att man använder rumsavdelare i trä med plast- eller glasskivor. Sådana rumsavdelare kan fungera både som skjutdörrar och som portabla skärmväggar. De har normalt ledade moduler vilket gör att de kan fällas ihop och även utplaceras på olika sätt.

Nedan hittar du företag inom skärmvägg och rumsavdelare. Klicka på en av logotyperna för att läsa mer om respektive företag och se kontaktinformation. Lite längre ner på sidan finner du ett noga utvalt sortiment av skjutdörrar, skärmväggar (både portabla och fasta) samt rumsavdelare. Vi är säkra på att du kommer att hitta en bra lösning som passar utmärkt för dina behov.