AlltomBostad
 

Hus

Resan till ditt drömhus

Det är många som drömmer om att få bygga sitt eget hus och få det exakt som de vill ha det. Allt från val av hustyp och byggmaterial till design och planlösning ska bestämmas – bostaden ska bli ens egen från grund till nock. Men samtidigt som det här innebär en frihet är det många beslut som ska fattas.

När du ska bygga hus finns det mängder av alternativ att välja mellan. Till att börja med måste du välja stil på huset. Vill du ha ett traditionellt, svenskt trähus? Vill du ha gammalt utseende, funkisdesign eller en toppmodern byggnation? Vill du kanske ha ett hus i tegel eller sten?

Målet med den här sidan är att ge husinspiration och handfasta tips på allt från kostnad, byggtid och vilka fallgropar och möjligheter det finn med ett eget husbygge. Sedan tipsar vi om bra leverantörer av allt mellan byggmaterial till färdiga hus.

Andra byggnader på tomten

Vi har också mycket av information kring andra byggprojekt. Du får handfasta byggtips och förslag på leverantörer om du står i färd med att bygga carport, friggebod, komplementhus, fritidshus etc.

I kategorierna nedanför kan du navigera dig till det du vill bygga.

Vi vill vara din kompletta guide, oavsett vad och vilket hus du ska bygga. Så läs våra inspirationsartiklar, byggtips och ta kontakt med bra leverantörer som lever upp till din standard. Det är så resan till drömhuset börjar.

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår