Kakel, Klinker & Sten

Kakel, Klinker & Sten produkter

Med kakel, klinker och sten kan du skapa trivsamma och lättstädade inomhusmiljöer, och det nästan var som helst i ditt hem. Plattor av sten och keramiska material kan du använda i köket, i badrummet, i hallen, i förrådet, ja till och med på verandan eller i den inglasade vinterträdgården. Kakel kan vara en del av både golv och väggar. Detsamma gäller sten. Klinker, som är tåligare bland annat mot värme/kyla än kakel, använder du med fördel som golv.

Här på alltombostad.se hittar du mängder av inspirerande artiklar och gör det själv-guider med information om hur du kan använda kakel, klinker och sten i inredningen av ditt hem. Du finner även nyheter med spännande produkter inom inredning för kök, badrum och hall. Kika gärna också på de relaterade kategorier vi presenterar nedan. Här får du ännu mer matnyttig information.

Trender inom kakel och klinker kommer och går. 1980-talet gick i vitt och brunt medan det hittills under 2000-talet har varit fokus på vitt, grått och svart. Kakel finns dock i alla färger, inte minst för de produkter som kan användas som stänkskydd och dekoration i köket. En tydlig trend är kakel och klinker som är utformade som mosaiker. En annan trend är badrumskakel i med matta väggplattor. Vad gäller sten är det numera mycket populärt att lägga in massiva bänkskivor i exempelvis granit i köket.

Här nedan finner du ett antal företag inom kakel, klinker och sten. Du får fram mer information om respektive företag genom att klicka på logotyperna. Du kan också se ett brett urval av populära produkter inom kakel, klinker och sten. För mer information och länkar till inköpsställen behöver du bara klicka på respektive produkt.