Spis / Häll

Spis / Häll produkter

Induktionshäll IT641ORA

Induktionshäll IT641ORA

Product line: Ora-Ïto design
Mått (BxHxD): 60 × 4,7 × 51 cm

Gas glaskeramikhäll GT7P2

Gas glaskeramikhäll GT7P2

Product line: Gorenje Pininfarina
Mått (BxHxD): 68 × 5 × 51 cm

Induktionshäll IS7P2

Induktionshäll IS7P2

Product line: Gorenje Pininfarina
Mått (BxHxD): 77 × 4,6 × 52 cm

Är du på jakt efter en ny spis eller häll för ditt kök? Här på alltombostad.se finner du all den information du behöver för att ta ett välgrundat beslut. Oavsett om du är ute efter en elspis, gasolspis, elhäll eller någon annan form av spis/häll, kan du vara säker på att du hittar rätt här på våra sidor om spisar och hällar. Här kan du läsa om produktnyheter och få inspiration genom reportage och tips. Om du är ute efter en spis eller häll som en del i ett nytt kök kan du med fördel även kika på den information vi samlar under kategorin Köksinredning.

Det finns många typer av spisar och hällar och det är egentligen bara dina behov och krav när det gäller matlagning som ska ligga till grund för vilken produkt du väljer. Det går trender även inom spisar och hällar, men för dessa vitvaror är det i grunden mindre viktigt med design än med funktionalitet.

Bland spisar kan du välja mellan elspis, gasolspis, gasspis och bänkspis. Bland hällar har du gashällar och elhällar att välja mellan. När du väljer kan du fundera kring två saker, nämligen snabbhet och rengöring. Vanliga spisplattor har en ganska låg energieffektivitet och en låg verkningsgrad mot kastrullen och stekpannan. Med en glaskeramikhäll går uppvärmningen betydligt fortare, medan induktionshällen är det bästa valet ur en effektivitetssynpunkt. När det gäller rengöring är en plan häll självklart bättre än en modell med spisplattor.

Nedan listar vi både företag inom spis/häll och ett urval av populära produkter. För att få mer information om ett företag eller en produkt, klicka bara på respektive länk.