Växthus

Växthus produkter

Har du idag en odling i trädgården och vill utöka omfattningen av din hobby? Vill du skapa ett trivsamt uterum där du förutom själva odlingen även kan placera ett par stolar för avkopplande stunder i det gröna? Det finns växthus i alla storlekar och utformningar. Klart är att ett växthus kan vara en mycket bra investering i ditt boende och din livskvalitet.

Om du har drömmar om ett eget växthus kan du med fördel först läsa våra artiklar och reportage för att få inspiration och hitta spännande produktnyheter. Här på alltombostad.se finner du även tips på hur du lyckas med dina odlingar och hur du sköter underhållet av växthuset på bästa sätt.

När du väljer växthus har du många modeller och storlekar att titta på. För växthus brukar man säga att ju större desto bättre, men det är ju självklart dina preferenser och det utrymme du har tillgängligt som avgör vilket du väljer. Har du gott om plats på tomten kan du med fördel välja ett fristående växthus. De riktigt stora växthusen kan även dubblera som uterum. För dig med lite mindre plats kan en odlarbänk, en odlingsvitrin eller ett väggväxthus vara bättre val.

Här nedan finner du ett antal företag inom växthus. Du kan läsa mer om vart och ett genom att klicka på företagslogotyperna. För varje tillverkare hittar du de växthus som tillverkaren erbjuder. Du finner också kontaktinformation och kan beställa mer information såsom kataloger och broschyrer. En samlad bild av vårt urval av växthus finner du här längre ner på sidan.