Kyl / Frys

Kyl / Frys produkter

Vitvaror

Vitvaror

Vitvaror

Kylskåp RB60299OA-L

Kylskåp RB60299OA-L

Product line: Gorenje Retro Collection
Mått (BxHxD): 60 × 154 × 64 cm

Fristående frysar

Fristående frysar

Skåp som håller maten kall.

Är det dags att byta ut den gamla kylen eller frysen? Har du gjort en köksrenovering och vill få en harmoni i de färger du har använt? Ska du köpa nytt till sommarstugan eller fritidshuset? Oavsett vad du är ute efter när det gäller kyl och frys, kan du hitta bra information och spännande produktnyheter här på alltombostad.se. Sondera bland våra reportage och läs om heta inredningstips. Kika gärna också på våra relaterade kategorier, såsom till exempel spis/häll och ugn/micro.

Idag behöver kylar och frysar inte absolut vara vita till färgen. För ett tiotal år sedan blev det populärt med fronter i rostfritt stål. Den trenden håller fortfarande i sig. Under de senaste åren har designade kylskåp och frysar ökat i popularitet. Bland designskåpen hittar du kyl/frysskåp i många spännande färger och med läckra utformningar.

När du ska välja kyl och/eller frys har du många märken att välja mellan. Dessutom har varje märke ett stort utbud av modeller, i olika färger och utformningar. Fortfarande är det vanligast med separata kylar och frysar, som är tänkta att placeras intill varandra. Det finns numera dock även specialkylskåp som kan vara utrustade exempelvis med vatten- och isautomater. Om du har begränsat med plats är ett integrerat kyl/frysskåp, med kylskåpsdel ovan och frysskåp nedan, naturligtvis att föredra. Du kan även välja integrerade kyl/frysskåp av mindre modell som får plats på en bänk eller i ett skafferi.

På den här sidan finner du länkar till några välrenommerade tillverkare av kyl/frys. Du finner också ett urval av produkter inom kyl/frys. Om du hittar en produkt du vill läsa mer om är det bara att klicka på bilden.