AlltomBostad
 

Bygg

Vill du bygga om eller göra en renovering i hemmet?

Här kan du planera ditt bygge från början till slut. En ombyggnad, tillbyggnad eller en renovering kan vara ett omfattande arbete som inkluderar en mängd moment. Vi på alltombostad ger dig verktygen för att du ska kunna planera och genomföra varje steg.

Här finner du ett 20-tal kategorier inom bygg, med leverantörer och produkter för olika typer av arbeten i bostaden. Vi presenterar också reportage och berättar om trender så du kan hämta inspiration från andra som bygger och renoverar. I våra gör det själv-artiklar finns information som även du som har tummen mitt i handen kan ha god nytta av.

Bygg omfattar mängder av kategorier

För villan kan det handla om allt från våtrumsarbete och kakling i badrummet till inglasning av verandan för att skapa en vinterträdgård. För fritidshuset kan det till exempel vara fråga om arbete med isolering eller vattenrening. En del arbeten kan du säkerligen göra själv, medan andra måste utföras av fackman för att bli korrekt utförda enligt specifika branschregler.

Trender inom bygg kommer och går, men klart är att ROT-avdraget har gjort att många villaägare har passat på att renovera och bygga om under de senaste åren. Med ROT-avdraget får du som beställare en skattereduktion med 30 procent av arbetskostnaden.

Oavsett om du behöver byggtips och inspiration eller vill hitta direkt till leverantörer av byggvaror och verktyg, så hittar du det du behöver här på alltombostad. Du kan till och med hitta information om leverantörer av färdiga villor och fritidshus.

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår