AlltomBostad
 

Färgsättning med Isabelle McAllister

Färgsättning med Isabelle McAllister

Isabelle McAllister har alltid några nya inredningsprojekt på gång och här visar upp hur hon har använt sig av färg i små projekt som hon har arbetat med.

Inredaren Isabelle McAllister är känd från bland annat tv-program som "Fixa rummet" och "Äntligen hemma". Hon lyckas alltid komma med nya idéer och platsbyggda lösningar som lockar fram leklusten hos bode vuxna och barn. 

Under en trappa finns en koja med en barnsäng, leksaker och böcker. Utanför kojan finns ett långt skrivbord, med plats för flera att skriva, rita och pyssla.

En låg gammal gymnastikplint har blivit ett stadigt vardagsrumsbord. Skivan är målad med "skoltavelfärg" så att barnen kan rita på det med tavelkritor.

Lekfullheten finns med både i fråga om färg, mönster i alla hennes projekt.

Kreativ och färgstark skriv- och pysselhörna för barn. Färgerna är hämtade från "Barnens färgkarta" hos Beckers, där barn mellan 6-12 år har varit med och tagit fram färger som de gillar.

En egen koja under en trapp har blivit ett rum i rummet. Sängen är målad i Beckers skoltavelfärg så att det går skriva och rita på den. Robottapeten heter Robusto och den har Isabelle designat för Mr Perswall.

Väggen har målats ljust karamellrosa och svart och samma färger går igen i möblerna. Byrån har målats med flera olika kulörer av skoltavelfärg från Beckers. För att förenkla för barn har plaggen ritats ut på lådorna.

En gammal gymnastikplint har fått nytt liv som vardagsrumsbord. Skivan är målad med Beckers skoltavelfärg. Här är det fritt fram att skriva och rita! De tre bakgre kuddarna kommer från Littlephant.

Inredaren Isabelle McAllister är känd för sina originella och smarta inredningsdetaljer.


Text och foto: Annika Rådlund

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår