AlltomBostad
 

Fönster - Ta bort färg och kitt på nolltid!

Fönster - Ta bort färg och kitt på nolltid!

Ta bort färg och kitt från ett vanligt fönster utan spröjs på bara 15 minuter. Löst kitt, flagnande färg och eventuell fukt i fönsterbågen är ett minne blott.

En yrkesmässig renovering av dina fönster kostar ca 2000 kronor per styck och att installera nya är en omfattande investering.

Med Speedheater IR System Standard och Speedheater Fönsterverktyg kan du själv ta bort färg från fönster enkelt, snabbt och säkert och samtidigt spara tusenlappar.

Speedheater IR System bearbetar kitt och färg i samma moment, mjukgör det ända ner till träytan vid första behandlingen. Samtidigt torkas eventuell fukt ur bågen. Den låga temperaturen minimerar risken för att glaset går sönder. Fönsterverktygen förenklar arbetet med att ta bort färg och bidrar till minimalt efterarbete.

Läs mer på vår hemsida
Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår