AlltomBostad
 
Hafa Badrum

Visa alla produkter från: Hafa Badrum

Hafa Shape badrumsmöbler - Se mer på vår hemsida

Hafa Shape badrumsmöbler

Hafa Shape är badrumsmöbeln för dig som söker det personliga, formbara och vill ha ett elegant uttryck. Rak och avskalad badrumsdesign i kombination med fulländad teknik ger dig en möbel du kommer ha glädje av i många år. Shape kan kombineras i en mängd av varianter så att den passar dina behov och ditt badrum. Serien finns i flera bredder och färger, komplettera med Store speglar eller spegelskåp.

Hafa shape kan anpassas så den passar de flesta badrum. Mjukstängande lådor med fullutdrag, lådsidor av metall och en inredning av bambu för småprylar. Dessutom en uttagbar lådmatta som håller dina saker på plats. Välj mellan fristående handfat i porslin på en bänkskiva eller ett nedsänkt tvättställ i porslin. Komplettera med Store rektangulär eller rund spegel eller spegelskåp med infälld LED-profil eller LED-spots med varmvitt ljus. Den runda spegeln har integrerat LED-ljus som lyser framåt och utåt för bästa funktion.

Lokala återförsäljare

Sökord: badrumsmöbler, badrumsinredning, spegelskåp, tvättställ, handfat, tvättskåp, tvättställsskåp.

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår