AlltomBostad
 

Hur lång säsong?

Hur lång säsong?

Vill du använda uterummet bara under sommarmånaderna eller hela året? Har du tänkt att värma upp uterummet? Isolerförmågan på taket och uterumspartierna är avgörande för hur stor del av året du kan använda uterummet. Vi har gjort det enklare att välja, genom att dela upp våra produkter i fyra olika kategorier.

SOMMAR

Ett uterum som kan användas under sommarmånaderna. Ger ett utmärkt väderskydd - räddar trädgårdsfesten, midsommarfirandet, studentfesten och kräftskivan. Uterums partiermed säkerhetsglas, isolertak i tjocklek 10 eller 16 mm.

FÖRLÄNGD SOMMAR

Med denna kategori får du en extra lång sommar. Ute rummet värms oftast upp av solen, men kan även värmas upp tillfälligt med t. ex. en värmefläkt. Med energi - glas i glaspartierna minskar risken för imma och rimfrost. Isolertak i tjocklek 16 eller 32 mm.

VÅR-HÖST

Ett uterum som kan värmas upp och användas från tidig vår till långt in på hösten, vilket ger dig en lång utevistelse. För att få en jämn och behaglig temperatur i hela uterummet rekommenderar vi isolerad grund. Uterums partier med isolerglas (2-glas), isolertak i tjocklek 32 mm.

VINTERTRÄDGÅRD

En vinterträdgård för året runt bruk. Partier med vinterisolerglas (2-glas) och brutna köldbryggor, isolertak i tjocklek 40 mm. Tillsammans med en extra isolerad grund och golvvärme ger det dig ett rum du kan vistas i året om.

Läs mer på vår hemsida
Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår