AlltomBostad
 

Isolertak till uterum

Isolertak till uterum

Ett uterum får olika funktion och användningsområde beroende på hur god isolerförmåga det har. Som alltid när det gäller isolering gäller det att se till hela byggnadskonstruk- tionen. En kedja är inte starkare än dess svagaste länk, som talessättet lyder.

TAK

Här finns det flera olika tjocklekar och typer att välja mellan. Vi har isolertak i tjocklek 10, 16, 32 och 40 mm, anpassade för hur lång säsong du vill ha. Ju bättre isolering du har i taket, desto längre säsong får du. Det är faktiskt så att takets U-värde har större betydelse än glaspartiernas. Väljer du 16 eller 40 mm isolertak kan du få det med reflektorskikt, som ökar komforten ytterligare.

Ska du bygga vinterträdgård ska du kanske ha samma typ av tak som du har på ditt befintliga hus? Klarar stommen t. ex. betongtakpannor? Tänk också på hur taket ska anslutas till ditt hus - mot husväggen ellertak foten? Hör med våra säljare om du är osäker.

Läs mer på vår hemsida
Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår