AlltomBostad
 

Kom igång med Eternowall

Kom igång med Eternowall

Några tips:

Bredden på Eternowall är 130 cm eller 65 cm. Till att börja med kan man tycka att det är svårare att jobba med 130 cm breda våder istället för 65 cm, men tänk på att det inte blir lika mycket skarvar i på väggen. Breda våder = absolut snyggast.

 

 • FÖRBEREDELSER, du behöver:
  vägglim
  roller
  pensel
  tapetkniv
  sax
  mjuk spackelspade
  EternoSeal
  ev. lim-linjal som stöd
 • PLANERING
  Som med allt annat hantverksarbete är förberedelserna a och o för ett snyggt slutresultat.  Ta tid att plocka ut det som går ur rummet, ta bort socklar och lister osv. Planera för var du börjar att sätta första våden. Man vill inte ha en skarv direkt i blickfång rakt fram när man  går in i ett rum.
 • MONTERING
  Exakta monteringsanvisningari utskriftsvänligt format finner du under Instruktionsbok / monteringsanvisning. Läs igenom och markera vad som är väsentligt för Din montering.
 • KOM IHÅG
  Tvätta alltid bort limrester vid skarvar i samband med monteringen med rent vatten och trasa. Byt vatten ofta. Tips: Använd gärna en sprayflaska med rent vatten i kombination med ren trasa.

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår