AlltomBostad
 

Kostnadsfri offert

Kostnadsfri offert

Att få en offert från Willab Garden kostar ingenting. Du får en specificerad offert och ser vad de olika ingående komponenterna kostar.

GÖR DIN EGEN OFFERT MED UTERUMSGUIDEN

Rita ditt eget uterum och få pris direkt! Är du intresserad av ett komplett uterumspaket – eller ett uterum baserat på våra standardstommar – rekommenderar vi att du använder vårt ritprogram Uterumsguiden. Då underlättar du planeringen väsentligt och får dess utom en tredimensionell bild som du kan vända och vrida på. Du får också en lista på alla delar samt en prisoffert. Om du inte har tillgång till Internet kan du istället göra en enkel, måttsatt skiss och skicka den till oss. Vi behöver veta längd och bredd på det tänkta uterummet samt höjden från grunden till takfoten på det befintliga huset. Du får då ett kostnadsförslag med en 3D-bild.

TA HJÄLP AV EN SÄLJARE

Att få en offert från Willab Garden kostar ingenting. Du får en specificerad offert och ser vad de olika ingående komponenterna kostar. Dessutom får du 3D-bild eller ritning.

SPECIALMÅTT

Väljer du ett uterum som inte är standard kontaktar du våra säljare. Tillsammans med uterumssäljarna får du hjälp med att skissa fram ditt nya uterum eller vinter trädgård och du får en offert. Vi har möjligheter att anpassa mått på både stommar och uterumspartier.

Läs mer på vår hemsida
Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår