AlltomBostad
 

Olika typer av värmepumpar

Vi på Citcop har ett komplett sortiment av värmepumpslösningar speciellt för det nordiska klimatet och dess livsstil. Det gör att du kan hitta den bästa lösningen för just ditt hem - väggmonterade med en eller flera inomhusdelar eller system för att förse huset med både värme och tappvarmvatten. Nybyggnation, renovering eller komplettering. Vi har en värmelösning som passar alla typer av lokaler.

 

Anpasssar sig efter behovet
Ett värmepumpssystem med Inverter-teknik anpassar sig till husets behov och arbetar automatiskt med varierande effekt. Man kan aldrig välja ett värmepumpssystem som är för stort. Systemet anpassar effekten efter husets behov och arbetar inte i onödan.

 

Aquarea luft/vatten-värmepumpar   Energibesparing för nybyggnad eller
befintligt värmesystem som är vattenburet

Panasonic utvecklar innovativa system för uppvärmning av både boendeutrymmen och tappvarmvatten. Produktfamiljen är speciellt framtagen för vårt nordiska klimat och fungerar effektivt även vid låg utomhustemperatur. Panasonics luft/vattensystem baseras på Inverter-teknik. En energieffektiv lösning för dig som har vattenburet värmesystem och vill minska energikostnaderna.
 
 
Singel
luft/luft-värmepumpar
  Värmelösningar för att komplettera alla
typer av befintliga värmesystem och lokaler

Värmepumpssystem med en inomhusdel och en utomhusdel är idealiska för kompletterande uppvärmning av såväl bostäder som kommersiella lokaler och hör till marknadens mest effektiva. Med bara en knapptryckning kan man få värme, komfortkyla, avfuktning och optimal luftrening från samma enhet. Finns i olika utförande från Panasonic och Electrolux.
 
 
Multi
luft/luft-värmepumpar
  Flera inomhusdelar för individuell
kontroll över inomhusklimatet i olika rum
Panasonic ”multi-aggregat” med två, tre eller fyra inomhusdelar passar bra till flerplanshus eller lokaler där rummen har olika behov. Med fler inomhusdelar ges möjligheter att anpassa temperatur, luftriktning och fläkthastighet efter behov. Med Panasonic multi kan man få värme, komfortkyla, avfuktning och optimal luftrening från samtliga inomhusdelar.

 

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår