AlltomBostad
 

Om Eternowall - Funktion och design i samma produkt!

Om Eternowall - Funktion och design i samma produkt!

Alltsedan vi i Norden började duscha utanför badkaret har materialvalen i våra våtutrymmen varierat. Trender har kommit och gått, regler om godkända material har varierat kraftigt. Eternowall är som första våtbarriär i Norden godkänd både som ytskikt såväl som tätsikkt under kakel. Hur den ska användas bestämmer du. Produkten är godkänd av SP/Sintef/VTT samt upfyller EU´s centrala regelkrav på vattentäta produkter i våtutrymmen.

 

Ytskikt och tätskikt – i samma produkt!

Eternowall är godkänt både som ytskikt och som tätskikt bakom kakel.

 På så sätt har du möjlighet att ta ut svängarna, utnyttja möjligheten att kombinera kakel och tapet. Skapa ditt egna unika badrum.

I Eternowall – världens första våtbarriär – är den skyddande fuktspärren och det dekorativa ytskiktet förenade i en och samma produkt. Aldrig tidigare har det varit enklare att sätta en vacker och personlig prägel på ditt våtutrymme och samtidigt veta att fukten stannar på rätt sida om väggen år efter år. Vem som helst kan sätta upp den med bibehållen säkerhet.

Om du från början väljer att bara montera Eternowall, kan du vid ett senare tillfälle kakla direkt ovanpå, helt eller delvis. Då får du snabbt ett nyrenoverat våtutrymme till en bråkdel av vad det normalt kostar.

 

Godkänt ytskikt och tätskikt – i samma produkt!

Våtbarriären Eternowall är den första CE- och P-märkta produkten för väggbeklädnad i våtrum.

Detta garanterar att produkten ger ett säkert och långsiktigt skydd mot fuktskador. För dig som kund innebär den dubbla märkningen att du kan vara säker på att du valt en produkt som klarar mycket högt ställda krav på exempelvis vattentäthet, ångtäthet, beständighet mot temperaturvariationer, rörelser i underlaget och fogtäthet. CE- och P-märkningen är också överordnad olika branschstandards som förekommer på marknaden. Med Eternowall är ditt våtutrymme tätt, säkert och godkänt många år framöver.

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår