AlltomBostad
 

Sprutpistolen förvandlar karaktärslösa möbler

Sprutpistolen förvandlar karaktärslösa möbler

Det är lika enkelt att arbeta med den nya sprutpistolen PFS 65 från Bosch, som att måla naglarna. SprayControl-teknologin ger ett perfekt resultat.  Sprutpistolen har ett justerbart munstycke som ger både en horisontell, vertikal och tunn spraystråle.

Se våra utställningar på alltombostad.se

Färg & Tapet Verktyg & Maskiner Grindar & staket

Med "Special Direct System" är sprutpistolen PFS 65 enkel att rengöra eftersom det inte behövs några verktyg för nedmontering av munstycke och färgbehållare  

De flesta kvinnor har minst ett klädesplagg de inte vill göra sig av med - även om det blivit urtvättat och matt i färgen. Om man hade kunnat förvandla de där gamla avlagda kläderna som alltid haft en felaktig färg till nya och användbara plagg på några få minuter, så hade nog många kvinnor kunnat få en ny och trendig garderob. Men den tiden är inte kommen ännu för kläder, men för möbler ser det annorlunda ut. Den nya sprutpistolen PFS 65 från Bosch uträttar mirakel för dina möbler och din inredning, som behöver ett nytt utseende.

Makeover på några få minuter
Med sprutpistolen PFS 65 kan du välja mellan många olika färgtyper som enkelt kan appliceras både på mjuka och hårda material. Sprutpistolen ger nytt liv åt nästan allt - allt från den gamla gungstolen till barnens slitna träleksaker. SprayControl-teknologin finjusterar färgstrålen och användedr cirka 15 procent mindre färg än vid applicering med pensel. Jet-strålen, som kommer från munstycket, gör torkningsprocessen snabbare, förebygger klumpar och gör det möjligt att måla i flera lager. Arbetet med sprutpistolen PFS kan därför på många sätt jämföras med att måla naglarna - men med sprutpistolen behöver man inte vänta tills färgen är torr innan man lägger på nästa lager.

Alla slags färger och alla slags situationer
Sprutpistolen kan arbeta med både tunna vätskor, som lack och oljor men också med tjockare färger som akryl och färger med glans. Genom att vrida på en ring på pistolen så justerar man spraykapaciteten och mängden färg bli precis så stor som man önskar.

Tunna vätskor kan användas outspädda men tjockare vätskor ska förtunnas något innan användning (cirka 10 procent). Med en vikt på bara 2,8 kg är maskinen enkel att arbeta men när man är själv, även om man till exempel utför arbeten ovanför huvudhöjd. 

Sprutpistolen PFS 65 passar till de flesta typer av färger och levereras med en färgbehållare på 600 ml samt en dvd, som beskriver de många användningsområdena.

Pressbilder från Bosch, där olika typer av sprutpistoler visas.

 


Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår