AlltomBostad
 

Styr golvvärmen med mobilen

Styr golvvärmen med mobilen

Termostat förberedd för wifi
Vårt koncept WiFi READY innebär att EB-Therm 500 är en helt vanlig termostat med den skillnaden att den är förberedd för wifi. Tillsammans med tillbehöret EB-Connect WiFi kan golvvärmen styras med appen Ebeco Connect. Termostaten ingår i flera av Ebecos golvvärmekit.

Tydlig och lättnavigerad
Termostaten är lättnavigerad och har självinstruerande menyer med tydliga ikoner vilket gör den till det självklara valet för såväl installatör som användare.

Spara energi med EB-Therm 500
Energisparprogrammen i EB-Therm 500 är justerbara och både tider och temperaturer kan ställas in individuellt. Termostaten blir på detta sätt mångsidig och anpassningsbar till många olika miljöer och förhållanden. EB-Therm 500 hjälper dig att spara energi så att du kan få varma, sköna golv där du behöver det, när du behöver det.

Läs mer på vår hemsida
Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår