AlltomBostad
 

Victorian Floor Tiles

Victorian Floor Tiles

Att inreda sitt badrum, kök eller hall i sekelskiftesstil ser vi mycket av just nu på Kakelspecialisten. Det kan handla om att man har ett sekelskifteshus eller så gillar man helt enkelt inredningsstilen. Kakelspecialisten lagerför ett stort sortiment Victorian floor tiles från anrika franska tillverkaren Winckelmans. Klinkerplattorna är genomfärgade och finns i flera kulörer och storlekar i de mindre formaten som t ex 10x10, 15x15, 20x20, hexagon och mosaik. Skapa ett badrum med Victorian floor tiles i schackmönster tillsammans med ett fasat Biselado kakel på väggen eller varför inte ett rött och vitt schackrutigt golv i köket med känsla av ett gammalt franskt café. I sortimentet hittar du också klassiska oktagonplattor, mönster och lister. Sortimentet finns att köpa i webshoppen eller i butiken.

Vill du ha hjälp att skapa stilen hemma hos dig – boka tid med en av våra inredningsrådgivare eller kom förbi butiken i Årsta – Stockholm.

Läs mer på vår hemsida
Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår