AlltomBostad
 

Villabyggsats av Claesson Koivisto Rune

Villabyggsats av Claesson Koivisto Rune

Fiskarhedenvillan firar tjugoårsjubileum genom ett unikt samarbete med välkända arkitekterna Claesson Koivisto Rune. Resultatet är villabyggsatser med spännande estetik.

Fiskarhedenvillan föddes i Dalarna för tjugo  år sedan och inför jubileet ville man göra något extra och därför inleddet ett samarbete med arkitekt-kontoret Claesson Koivisto Rune. De har vunnit åtskilliga priser och ständigt är högaktuella både inom design och arkitektur. När de ritade huskollektionen Tind var uppdraget att tolka en modern nordisk som skulle vara lättmonterade och ändå ha ett gediget hantverk i botten.

Villabyggsatsen monteras på plats.
Huskollektionen Tind har fått sitt namn efter en känd norsk fjälltopp som fått dela med sig av sin form till husens karaktäristiska taklinje. En annan annorlunda detalj på husen är att alla fönster har en fasning som skapar en illusion av att de ser större ut utifrån än de i själva verket är. Husets ägare kan påverka interiören med hjälp av material- och färgval.

Text: Annika Rådlund Källa: Fiskarhedenvillan
Foto: Fiskarhedenvillan

Alla fönster har en fasning som skapar en illusion av att de ser större ut utifrån än de i själva verket är.

Ägarna kan påverka interiören med hjälp av material- och färgval.

Fiskarhedenvillan signerat Claesson Koivisto Rune.

Tind finns i tre storlekar; 1 plan 135 m2, 1 1⁄2 plan 181 m2 och 2 1⁄2 plan 289 m2.

TIND03 är i 2 1/2 plan på 289 kvm.

 

Fiskarhedenvillan

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår